Cupluri diamant

Viitorul mire inteligent se documentează înainte de a-i cumpăra logodnicei sale un inel cu diamant! Există mai multe stiluri și tăieturi din care puteți alege decât oricând. Nu este suficient să fii instruit cu privire la cei patru C ai diamantelor – tăietură, culoare, claritate și carate. Acum există toate tipurile de tăieturi și monturi de diamante din care poți alege.

Cel mai popular stil este în continuare briliantul rotund. Este una dintre cele mai vechi tăieturi dezvoltate vreodată și acum se bazează pe ecuații matematice precise pentru a crea o piatră cu foc și strălucire la care primii tăietori de pietre prețioase ar fi putut doar să viseze.

Dar multe mirese doresc ceva complet unic. Există multe tăieturi tradiționale din care puteți alege. O formă de pară este exact asta – mai lată la un capăt decât la celălalt. Sau poate alege un diamant oval, smarald sau în formă de inimă. Există și alte tăieturi cu fațete unice, cum ar fi diamantul pătrat cu tăietură prințesă.

Unele tăieturi sunt brevetate, cum ar fi diamantul alungit Ashoka sau diamantul tăiat Asprey & Garrard Eternal. Alte tăieturi de marcă și brevetate includ:

Elara – un diamant tăiat în formă pătrată cu colțuri rotunjite.
Asscher – un diamant pătrat cu fațete rotunjite care conferă o complexitate neobișnuită diamantului
Couples diamond – acest diamant este fațetat pentru a dezvălui fie un cerc de inimi, fie săgeți în interior. Este un diamant cu adevărat neobișnuit care necesită o tăiere precisă pentru ca imaginea să apară corect.

Prețul unui diamant crește exponențial odată cu greutatea sa în carate. Un diamant de un carat costă mult mai mult decât 10 diamante de 10 puncte, iar un diamant de două carate costă de peste două ori mai mult decât un diamant de un carat (în condițiile unei calități egale în alte domenii).

O modalitate de a pune în valoare un inel este cu ornamente, cum ar fi baghetele sau trilioanele. O baghetă este un diamant mic în formă de smarald care poate fi plasat de o parte și de alta a pietrelor principale, iar un trilion este un diamant în formă de triunghi care, de asemenea, este un bun accesoriu pentru piatra centrală.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*