Disclaimer

Disclaimer voor bostoko
Indien u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via [email protected] Onze disclaimer is gegenereerd met behulp van de Free Disclaimer Generator.

Disclaimer voor bostoko
Alle informatie op deze website – https://bostoko.com/ – wordt te goeder trouw en alleen voor algemene informatieve doeleinden gepubliceerd. bostoko geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (bostoko) vindt, is strikt op eigen risico. bostoko is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel wij ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben wij geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving veranderen en dit kan gebeuren voordat wij de kans hebben om een link die ‘slecht’ is geworden te verwijderen.

Let er ook op dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden kunnen hebben waarop wij geen invloed hebben. Controleer het privacybeleid van deze sites en hun “Terms of Service” voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming
Door onze website te gebruiken stemt u in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Update
Indien wij dit document bijwerken, wijzigen of aanpassen, zullen die wijzigingen hier duidelijk worden vermeld.