Fanii WWE sunt supărați după ce se zvonește că starul în vârstă de 50 de ani va câștiga meciul Royal Rumble 2023 și se va confrunta cu Roman Reigns

Planurile WWE pentru Royal Rumble și WrestleMania 39 s-ar putea să fi devenit evidente, Roman Reigns fiind, în sfârșit, pregătit să obțină meciul de vis. Vărul liderului tribal, Dwayne „The Rock” Johnson, ar putea câștiga meciul anual de 30 de oameni în 2023. Acest lucru a atras reacții mixte din partea fanilor de pe Twitter.

Dave Meltzer a raportat în Wrestling Observer Newsletter că WWE a discutat despre ideea ca The Great One să se întoarcă pe locul 30 și să câștige meciul masculin Royal Rumble Match din 2023. Amploarea sa se va modela până la WrestleMania.

Răspunsul general pe Twitter este că Roman Reigns vs The Rock nu are nevoie de cele două titluri mondiale. Fanilor le-ar plăcea să vadă actualul Campion Universal WWE de necontestat pierzându-și una dintre curele, așa că starul de la Hollywood nu are nevoie să câștige Royal Rumble pentru a-l provoca pe Reigns.

Au fost prezentate mai multe idei, inclusiv câștigători alternativi și Șeful Tribalului care a intrat în Rumble însuși. Alegerea populară pentru a câștiga este Cody Rhodes, care este de asemenea așteptat să revină la evenimentul din ianuarie. Alți fani se tem că The Rock, care a câștigat meciul Royal Rumble din 2023, se va întoarce împotriva lui și a WWE.

Consultați răspunsurile de mai jos:

Rock v Roman este mare, așa că am înțeles, dar nu pot să nu mă gândesc că Roman nu ar trebui să aibă ambele curele acum. Oricine construiește pentru a-l detrona pe Reigns la Mania (presupunând că își dorește asta în ambele nopți) va fi întotdeauna al doilea lăutar după Rock. Ce situație proastă. twitter.com/wrestlepurists…

Evident că vreau să văd The Rock vs Roman Reigns, dar nu este necesar pentru titluri și ar fi doi ani la rând de când câștigătorul Royal Rumble nu este full time. Știu că va fi un meci uriaș și am înțeles, dar titlul nu este necesar pentru această ceartă

Dacă ideea este să aducem The Rock și să-l faceți CÂȘTIGĂ #Rumble regal meci, se va întoarce foarte puternic. El nu are NEVOIE de Rumble, iar câștigarea lui este aproape un dezastru. Cere-i să lupte cu Roman la Mania. Dar Rumble nu este modalitatea de a proceda.

Acest lucru ar funcționa numai dacă planul ar fi Roman/Rock la mania pentru titluri, dar Rock nu ar trebui să câștige Rumble. Ar fi prea urât. În schimb, Roman ar trebui să intre în Rumble și dacă câștigă își poate alege adversarul Mania. Și toată linia de sânge este în Rumble, ajutându-l pe Roman

Dacă The Rock revine la Royal Rumble și intră pe locul 30, atunci Seth Rollins intră pe locul 1, apoi Cody Rhodes pe locul 2 este 100% drumul de urmat.

@NewsXero Stadionul va exploda dacă/când muzica lui va ajunge, dar Cody Rhodes ar trebui să câștige. Nu are nevoie să câștige RR. el se poate întoarce cu ușurință și poate fi atacat de Roman pretinzând că este HOTT.

@WrestlePurists Va fi dificil dacă acesta este ultimul joc al rock-ului, atunci roman reigns ar trebui să câștige, există un motiv pentru care nu ar trebui să fie implicat un titlu

@NewsXero Omule, așa că va fi previzibil meciul Roman va păstra ambele titluri

The Rock va fi al treilea part-time consecutiv care va câștiga Rumble dacă va câștiga, după victoriile respective ale lui Edge și Brock Lesnar în 2021 și 2022. Cu toate acestea, s-ar putea să nu existe o alegere mai bună de înfruntat. Roman Reigns la WrestleMania 39.


Ar mai putea cineva să câștige Royal Rumble dacă Roman Reigns se va lupta cu The Rock la WWE WrestleMania 39?

Starul de la Hollywood este alegerea directă pentru a câștiga Rumble dacă îl va înfrunta pe Roman Reigns, dar Triple H ar putea deveni creativ. Un jucător cu normă întreagă ar beneficia foarte mult de câștigarea jocului la 30 de ani, fie că este vorba de Cody Rhodes sau de oricine altcineva.

Îl vreau pe bărbatul ăsta înapoi… „Coșmarul american Cody Rhodes, sper că se va întoarce pentru Royal Rumble https://t.co/f1MZDJZZua

Coșmarul american îl poate câștiga și poate provoca în mod special pentru Campionatul WWE, determinând compania să-l forțeze pe Reigns să elibereze centura. Apoi își poate apăra titlul universal împotriva The Rock, care s-ar întoarce la SmackDown după Royal Rumble.

Între timp, Sami Zayn ar putea fi un câștigător șoc după ce ar putea fi dat afară din The Bloodline. Dacă da, el și-ar folosi lovitura de titlu la Elimination Chamber, care se află în orașul său natal, Montreal. Roman Reigns se poate concentra apoi pe The Rock la WrestleMania, în timp ce Zayn îl găsește pe Kevin Owens pentru a înfrunta The Usos.

Orice s-ar întâmpla, sezonul Rumble și ‘Mania din 2023 promite multă emoție. Cine crezi că va câștiga? Lasă-ți alegerile în secțiunea de comentarii de mai jos!

O fostă vedetă WWE ne-a spus de ce William Regal ar fi lăsat AEW aici

Sondaj: Vrei ca The Rock să câștige meciul Royal Rumble 2023?

245 de voturi

Legături rapide

Mai multe de la Sportskeeda


.

Add Comment